Ik zou het zelf niet gepland hebben, maar het was leuk zeg!’ Irma struikelt bijna over haar woorden van enthousiasme over het verrassingsverblijf in Westerbork waar ze met man en dochter een nachtje heeft doorgebracht. ‘Het hotel was helemaal top, de mensen super vriendelijk, het ontbijt zalig en de omgeving fantastisch. Je snapt gewoon niet hoe het kan voor zo weinig geld. Echt een aanrader,’ vindt Irma het fenomeen verrassingsverblijf.

Zonder keuzestress op pad is heerlijk

‘Ik zou het zelf niet gepland hebben, maar het was leuk zeg!’ Irma struikelt bijna over haar woorden van enthousiasme over het verrassingsverblijf in Westerbork waar ze met man en dochter een nachtje heeft doorgebracht.

‘Het hotel was helemaal top, de mensen super vriendelijk, het ontbijt zalig en de omgeving fantastisch. Je snapt gewoon niet hoe het kan voor zo weinig geld. Echt een aanrader,’ vindt Irma het fenomeen verrassingsverblijf.

Spannend en avontuurlijk

‘Als je een verrassingsverblijf boekt, bepaalt de reisorganisatie jouw bestemming. Dat maakt het spannend en avontuurlijk. Tegelijk is het heerlijk ontspannend, want je hebt geen last van keuzestress en je hoeft niet te bedenken welke bezienswaardigheden je wilt bezoeken, want je weet uiteindelijk niet waar je terechtkomt. Die puzzel kun je ter plekke maken. In ons geval was de bestemming Westerbork. We werden met open armen ontvangen in het hotel, hadden een prachtige kamer en kregen ook meteen alle informatie over de streek. We hebben het openluchtmuseum Ellert en Brammert bezocht, maar ook Orvelte. Prachtige plaatsen op het schitterende Drentse platteland.  We hebben enorm van ons verrassingsverblijf genoten en zouden het zo weer doen. Een verrassingsverblijf is echt een cadeautje. Je ziet pas hoe mooi het is als je het hebt uitgepakt en bij ons heeft het heel goed uitgepakt.

Voor elke beurs

Het mooie aan een verrassingsverblijf is vooral ook dat het voor elke portemonnee haalbaar is. Mensen die niet zoveel te besteden hebben, kunnen op deze manier toch een of meerdere nachtjes weg. Op een super voordelige manier even in een andere omgeving opladen, de zinnen verzetten. Eenmaal ter plaatse kun je gauw genoeg bepalen wat in de omgeving leuk is om te bezoeken of te doen. Normaliter wil ik graag zaken van tevoren regelen en weten waar ik aan toe ben, maar ik heb ervaren dat het ook heerlijk is om het allemaal open te laten, de gebeurtenissen op je af laten komen. Zo’n last minute vakantie geeft een heerlijk vrij gevoel. Een ervaring, die absoluut voor herhaling vatbaar is.’

Over ons

Verrassingsverblijf is onderdeel van Goedverblijf.nl hotelarrangementen. Je verblijft in 1 van de deelnemende hotels van Goedverblijf.nl.

Nieuwste blogs

Veilig betalen