Algemene voorwaarden

  • Vermelde kamer- en arrangementsprijzen zijn exclusief reserveringskosten à € 19,50 per boeking en (wisselende) toeristenbelasting.
  • Niet bij alle hotels kan gratis worden geparkeerd. In de definitieve bevestiging wordt u geïnformeerd over de eventuele parkeerkosten.
  • U ontvangt direct een bevestiging van uw Verrassingsverblijf. Uiterlijk 3 dagen voor vertrek ontvang u van Goedverblijf.nl de boekingsbevestiging van het hotel waar u gaat verblijven.
  • De reservering is een overeenkomst tussen boeker en het hotel.
  • Annuleren of wijzigen van een boeking is niet mogelijk.
  • Getoonde vanaf prijzen zijn per persoon per arrangement op basis van tweepersoonsbezetting, inclusief btw en exclusief reserveringskosten. Indien u een kamer voor 1 persoon boekt dan betaald u dezelfde kamerprijs. Voor het verblijf van 1 nacht geldt dan bijvoorbeeld € 59 per kamer.
  • Alle getoonde informatie is onder voorbehoud van fouten. Bij een sterk afwijkende prijs behoudt het hotel en/of Goedverblijf.nl het recht de reservering te annuleren.

Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en arrangementen van Verrassingsverblijf. Indien u een reservering maakt dan betekent dit dat u akkoord gaat met deze voorwaarden.

Door het maken van een reservering gaat u een overeenkomst aan met het hotel waarvoor de Verrassingsboeking gemaakt wordt. Als boeker verstrekt u Goedverblijf.nl alle gegevens die van belang zijn voor het sluiten van de overeenkomst. De boeker is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen voortvloeiende uit de reisovereenkomst. Alle door Goedverblijf.nl  bevestigde boekingen zijn definitief.

Betaling
Verrassingsverblijf berekent per boeking € 19,50 aan reserveringskosten. Deze kosten worden gezamenlijk met de reissom rechtstreeks betaald bij het maken van de reservering. Dit kan in een beveiligde omgeving via iDEAL, Bancontact, creditcard of PayPal.

Bevestiging
Na het maken van de reservering ontvangt u direct een bevestiging van uw boeking per mail (ontvangt u de mail niet, check dan a.u.b. ook uw 'ongewenste mail'. Uiterlijk 3 dagen ontvangt u een nieuwe bevestiging met hierin de hotelgegevens. Met deze bevestiging kunt u inchecken in het hotel.

Annuleringen door Verrasssingsverblijf
Verrassingsverblijf behoudt te allen tijde het recht om een reservering te annuleren indien daartoe redenen zijn, zoals bijvoorbeeld publicatie van foutieve prijzen en prijzen waarvan redelijkerwijs kan worden uitgegaan dat deze niet correct zijn. In dat geval de reeds aan Verrassingsverblijf betaalde bedragen gerestitueerd.

Annuleringen door boeker
Het aanbod op Verrassingsverblijf is non refundable, wat inhoudt dat er geen terugbetaling wordt gedaan waneer een boeking geannuleerd dient te worden.

Klachten
Eventuele klachten dienen op de plaats van bestemming kenbaar gemaakt te worden. Indien de klacht ter plaatse niet naar tevredenheid kan worden afgehandeld, kan de boeker uiterlijk binnen 2 weken na thuiskomst, schriftelijk een klacht bij Goedverblijf.nl indienen. Binnen 2 weken na ontvangst van de klacht, ontvangt de klager een schriftelijk antwoord van Goedverblijf.nl

Wijziging van de voorwaarden
Verrassingsverblijf behoudt zich het recht voor, de voorwaarden en bepalingen waaronder deze website wordt aangeboden, te wijzigen. U accepteert en erkent de voorwaarden en bepalingen die van kracht zijn als bindend, op het moment dat je de website en faciliteiten van Verrassingsverblijf en Goedverblijf.nl gebruikt.

Over ons

Verrassingsverblijf is onderdeel van Goedverblijf.nl hotelarrangementen. Je verblijft in 1 van de deelnemende hotels van Goedverblijf.nl.

Nieuwste blogs

Veilig betalen